Wat is acne?

Overmatige talgproductie en oude huidcellen zorgen voor verstopte poriën. Het talg kan niet gelijkmatig afvloeien, daarbij komt de bacterie propionibacterium acnes die voor een ontsteking zorgt. Dan ontstaat acne. Ofwel: ontstoken verstopte poriën. Het resultaat van de overmatige talgproductie wordt door veel mensen als een belemmering in het dagelijks functioneren gezien. Vooral in het gezicht, op de borst en schouders waar de talgklieren prominenter aanwezig zijn kan de acne ontstaan. Factoren als hormonale schommelingen, stress en voeding kunnen de klachten nog eens verergeren.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij ons is een huidanalyse mogelijk, hiermee kunnen wij in kaart brengen of er ook een acne bacterie aanwezig is.

Voor de behandeling reinigen wij uw huid, daarna doen wij een dieptereiniging (verwijderen van de aanwezige onzuiverheden). Daarna wordt er een peeling aangebracht om de acne te verminderen. Na de behandeling zullen wij uw huid kalmeren en beschermen met een SPF.

 

Wat u het beste kan doen na de behandeling?

Het is belangrijk om uw huid goed te beschermen met een SPF, tevens is het belangrijk om te weten dat u 48 uur de sauna en sporten moet vermijden. Uw huid heeft de tijd nodig om te helen, roodheid, zwelling en vervelling is mogelijk. Dit kan tot een week na de behandeling aanhouden. U kunt dit verminderen met de producten die u aanbevolen zijn in de Clinic. Wij maken behandelingen op maat, het is daarom niet van te voren te voorspellen hoeveel behandelingen nodig zijn.

Raadzaam is om bij actieve acne de behandelingen om de 2 tot 4 weken in te zetten.

Prijs

Acnebehandeling   € 99
Duur   40min
Kuur van 3   € 235

 

Verzorging tip

Shop