Voor wie is de behandeling geschikt?

Mensen met acne littekens waarbij de fractional laser toch iets dieper de huid laat werken voor celvernieuwing en collageen aanmaak. De fractional laser is in vergelijking met peelings toch het beste om diepere littekens aan te pakken. De Fractional laser is tevens in te zetten tegen rimpels. Zowel vrouwen als mannen die preventief de huid op conditie willen houden om het huidverouderingsproces te vertragen en rimpels tegen te gaan.

Daarnaast zijn grove porien op de wangen, voorhoofd en neus ook zeer goed te behandelen met de Fractional laser.

Ook is de laser inzetbaar voor mensen die een anti-aging behandeling willen om de fijne lijntjes te verminderen.

 

Ook is de laser zeer geschikt voor mensen die een litteken hebben waar ze zich al jaren aan storen en er nu echt iets aan willen doen. Hoe ouder de litteken, hoe moeilijker het wordt, maar resultaat is er zeker wel. De fractional laser maakt de littekens gladder en zachter, dus valt het minder op.

 

Mensen die een operatie/chirurgische ingreep ondergaan en willen direct nadat de hechtingen eruit zijn starten met de fractional laser behandelingen. Het is namelijk zo dat hoe sneller je start met de laser behandeling nadat de hechtingen eruit zijn, hoe beter de resultaat is van de behandeling! Dat is wanneer de litteken nog roze uitziet.

Wat kan deze laser behandelen?

  • Acne littekens
  • Chirurgische littekens (oude litteken of litteken na een operatie)
  • Rimpels (anti aging)
  • Grove porien
  • Striae

Wat zijn de voordelen van de Fractional Laser?

Er zijn ongeveer 1-3 behandelingen nodig met een tussentijd van ongeveer 4 weken. Zeer korte hersteltijd (2 tot 4 dagen) . Gelijk na de behandeling is er roodheid en dat zakt af met de uren en aantal dagen daarna zijn er minikorstjes die niet echt zichtbaar zijn maar wel te voelen met uw handen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is per persoon verschillend en ook afhankelijk van het doel van de behandeling. Gemiddeld adviseren wij te starten met 3 sessies achter elkaar, met tussenpozen van 4 weken. Dan wilt de Huidtherapeute het resultaat zien en aan de hand van hoe de laser zijn werk heeft gedaan adviseert de Huidtherapeute om de sessies minimaal 6 maanden daarna weer te herhalen. Als u een donkere huid hebt, kan de Huidtherapeute besluiten om een langere kuur met mildere behandelingen aan te bieden.

Prijs

Full face € 250
Wangen (beide) € 120
Lippen (anti-aging) €   45
Littekens < dan 10 centimeter tussen € 50/75
Littekens > dan 10 centimeter vanaf €   75
Handen (anti-aging) € 145
Bovenlip (anti- rimpel) €   65
Hals (compleet) € 145
Rondom mond (kin + bovenlip) €   85
Rondom ogen (kraaienpootjes) €   85
Enkele rimpel €   45

Verzorging tip

Shop