Wat doet de behandeling?

Yumi Lashes is een wimperlifting behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor u een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Welk resultaat kan u verwachten?

Wimperlifting van Yumi Lashes is een revolutionaire wimperlift, een techniek die wimperverbetering en verven combineert, een unieke combinatie. Blijft 8 tot 12 weken zitten. U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig. Voelt licht en natuurlijk aan. Uw ogen lijken groter. De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers. De wimperlift is tevens bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen, slapen en tevens geschikt voor de wassing, de wimperlift zorgt namelijk niet voor een laagje op uw wimper.

Wat mag u niet doen na de behandeling?

U mag de wimpers gedurende 24 uren niet natmaken, geen mascara aanbrengen en niet wrijven in de ogen. U houdt uw wimpers het langste mooi indien u de Yumi lash mascara erbij gebruikt deze is aan te schaffen bij ons in de Clinic.

Prijs

Yumi Lashes € 55
Duur 60 min.

Verzorging tip