Weet u niet welke behandeling u wilt check dan eerst de pagina behandelingen en prijzen. Bent u er nog niet uit? Kies dan een behandeling die u het meest voor de hand liggende is. Onze behandelaar zal in overleg de meest passende behandeling bij u toepassen.

De tijden van alle behandelingen staan beschreven onder het kopje ‘behandelingen’. De aangegeven duur wil zeggen van binnenkomst tot het verlaten van de kliniek.

Bij het maken van online afspraken wordt er een aanbetaling van €40,00 in rekening gebracht. Deze zal verrekend worden bij de behandeling. Echter bij het doorplannen van uw volgende behandeling neemt u de aanbetaling automatisch mee. Bij het boeken van een afspraak komen er €0,39,- cent transactie kosten bij.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw verhindering zoals files. De aanbetaling van €40,00 kan niet teruggevorderd worden bij verhindering. Afspraken dienen binnen 48 uur te worden verzet. Bij annulering van de afspraak komt de gehele aanbetaling te vervallen.

Let op:
Uw afspraak kan kosteloos 48 uur voor uw afspraak verzet worden, echter bij het annuleren van de afspraak komt de gehele aanbetaling te vervallen.