Hoe werkt de behandeling?

Wij beginnen met het reinigen van de huid, vervolgens zullen wij een dieptereiniging doen. Dit houdt in het verwijderen van de onzuiverheden, indien u dit wenst is het ook mogelijk om een huidanalyse te doen alvorens de behandeling.

Is de behandeling geschikt voor mij?

Heet u last van een doffe huid die wel een boost kan gebruiken? De huid heeft soms net iets meer nodig om af te komen van die vervelende pukkeltjes, doffe, vermoeide look of fijne lijntjes. Je kunt dan kiezen voor een enzymen peeling. Wat houdt deze behandeling precies in?

En wat doet deze behandeling voor de huid?

Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een melkzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten. Hierdoor wordt een frissere en stralende huid zichtbaar. Oneffenheden als littekens, zonschade, pigmentvlekken en acne kunnen verminderen, en daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Een peeling bevat hogere concentraties zuren dan de exfoliant voor dagelijks gebruik. Het effect op de huid zal hierdoor groter zijn. De gekozen concentratie en ingrediënten hangen overigens samen met de klachten. Is de huid vooral dof en droog of onrustig? Dan raden wij een Chemical peel facial aan.

Wat moet ik thuis doen?

Voor elke peeling geldt trouwens dat de huid gevoeliger zal worden voor uv-straling. Het gebruik van een SPF is dus erg belangrijk.

Prijs

Boost facial 30 min (meerprijs van 30,- bij andere keuze peeling) € 75
Duur 30 min.

Verzorging tip

Shop