Carbon laser

De Carbon Laser Peeling kun je het hele jaar door ondergaan zonder downtime. We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën. Weetje: in de zomer zijn onze porien vaker verstopt door het gebruik van zonnecreme en de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt meteen voor een grondige reiniging.

Wat doet het precies?

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De Q-Switch ND Yag Laser (die we inzetten om de peeling van de huid te ´schieten´) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden en fijne lijnen zullen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling wordt gestart met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens zullen we de Carbon peeling aanbrengen. Dit mengsel vol vitaminen en mineralen laten we ongeveer 5 minuten intrekken waarna we de peeling met de laser zullen verwijderen. Door de warmte van de laser zal het Carbon verdampen en hierdoor zijn we in staat om de huid te zuiveren van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling helpt de teint egaler te maken en onzuiverheden te verminderen. Aansluitend wordt de huid grondig gereinigd en voilà je hebt een grond gereinigde huid en een flawless glow. Het fijne is dat de behandeling pijnloos is en je hebt geen downtime. Voor wie is deze behandeling geschikt? De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoewel 1 behandeling al een zichtbaar resultaat zou kunnen geven raden we een kuur aan van 6 behandelingen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 2 weken. Voor een op maat gemaakt behandelplan kun je een consult met huidanalyse bij ons inplannen. Op die manier kunnen we samen kijken naar het beste op maat gemaakt behandelplan.

Prijs

Carbon laser per behandeling € 99
Duur 40 min.
Kuur van 6 € 500

Verzorging tip

Shop