Wat is een chemische peeling?
Een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat, waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen te produceren. De huid gaat zich nu sneller vernieuwen, waardoor fijne lijntjes vervagen en pigmentvlekken verminderen. Zonschade wordt herstelt en een grovere huidstructuur verfijnt. Een chemische peeling maakt de huid strakker, gladder en jonger. Het kan voor iedere huidtype worden toegepast.

Welke indicaties kunnen er behandeld worden?
Acne
– Acne Rosacea
– Oppervlakkige acnelittekens
– Grove poriën
– Fijne lijntjes
– Doffe, vermoeide huid

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Afhankelijk van de indicatie en de intensiteit van de peeling zijn vaak meerdere behandelingen nodig om zichtbare resultaten te behalen. Ongeveer 3-5 behandelingen met tussenpozen van 4 weken wordt aangeraden.

Welke chemische peeling is geschikt voor mijn huid?
Een chemische peeling is geschikt voor ieder huidtype, van een vette tot een gevoelige huid. De intensiteit en het soort peeling wordt afgestemd op de behoeften van de huid en uw persoonlijke wensen. De chemische peelings die wij toepassen zijn glycolzuur, melkzuur, salicylzuur, amandelzuur en trichloorazijnzuur (TCA). Ook hebben wij peelings die meerdere zuren combineren zoals de Jessner peeling.

Prijs

Chemische peeling (vanaf prijs) € 85
Duur 40 min.
Kuur van 3 (vanaf) € 235

Verzorging tip

Shop