Hoe werkt het?

Wij beginnen eerst met het reinigen van de huid. Daarna zullen wij een peeling aanbrengen aangepast op uw huid, om de huid een boost te geven zodat de hydro infusion dieper de huid in kan penetreren.

Hoe passen wij de behandeling toe?

Dit is een combinatie van een krachtige vacuüm-dermabrasie middels een speciale gepatenteerd kop, de “Shere 8 ™ facial tip” en gelijktijdig diep insluizen van het speciale S1 reinigende en peeling serum welke glycolic, lactic en salicylic acid, green tea, vitamine E en B5 bevatten. Deze serums zullen onder vacuümdruk de huid en poriën diep en intensief reinigen (schoonspoelen en peeling), de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen.

Daarna volgt er een zachte vacuüm-massage en gelijktijdig diep insluizen van het speciale S3 voedende, hydraterende en antioxidant serum

Na de behandeling zullen wij uw huid kalmeren met een masker, tevens zullen wij uw huid beschermen met een SPF.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De hydro glow infusion behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling is voor meerdere doeleinden inzetbaar zoals: een dieptereiniging, comedonen extracties, de behandeling heeft een pelende en hydraterende werking. Tevens werkt de behandeling op termijn ook voor het verstevigen van de huid.

Met de Hydro facial behandeling ziet u direct resultaat met een langdurig effect zonder irritatie en nadelige neveneffecten. Deze uit Amerika afkomstige zeer succesvolle behandelingen kunt u voor alle huidtypen gebruiken. Er zijn vele behandelprotocollen en breed inzetbaar; van een 15 minuten “intense quick fix facial” tot aan een 75 minuten “de luxe huidverbetering behandeling” .

Samenvatting van de behandeling

Het belangrijkste is dat er een direct en langdurige boost aan de huid wordt gegeven; reiniging, exfoliatie, hydratatie, huidvernieuwing van de epidermis, stimulatie van de fibroblasten en aanmaak van collageen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In kuurverband is er een duidelijke huidverjonging; rimpelvermindering, huidversteviging, pigmentvermindering en littekenverbetering.

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om minstens een minikuur te volgen van 3 behandelingen met 1 behandeling per week of 10 dagen. Een meer intensieve kuur bestaat uit 6 tot 12 weken.

Prijs

Hydro Glow Infusion € 99
Duur 40/50 min.
Hydro Glow Infusion +  Casmara masker € 115

Verzorging tip

Shop