Wat is LPG Endermologie?
Endermologie is een intensieve bindweefselmassage die wordt uitgevoerd met het LPG-apparaat. Het is een vrijwel pijnloze methode waarbij zowel de huid als het onderhuids bindweefsel wordt behandeld. Niet alleen de doorbloeding van de huid verbeterd, maar ook de afvoer van lymfevocht en vetcellen wordt gestimuleerd. Het LPG apparaat rolt en masseert de opgepakte huid zodanig dat weefselblokkades worden opgeheven en vetophopingen verminderen. Ook de fibroblasten worden hierbij gestimuleerd waardoor de huid meer collageen en elastine aan gaat maken en gladder en steviger wordt. Het kan ingezet worden voor zowel het lichaam als het gelaat.

Welke indicaties kunnen er behandeld worden?
– Cellulite
– Huidverslapping
– Fijne lijntjes
– Figuur correctie
– Vetophopingen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie en uw gestelde doelen. Gemiddeld zijn er ongeveer 12-15 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Er zal iedere week een behandeling plaatsvinden. Wanneer het resultaat bereikt is zal er iedere maand een onderhoudsbehandeling nodig zijn om het resultaat te behouden.

Tips en adviezen
– Het is belangrijk om veel water te drinken (minimaal 2 liter per dag) zodat afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden
– Tijdens de behandelperiode is gezonde en gevarieerde voeding erg belangrijk
– Gedurende de behandelperiode is het aan te bevelen om dagelijks fysieke activiteiten te ondernemen, zoals fietsen of wandelen en minimaal 30 minuten per dag te bewegen.
– Het is belangrijk om de huid goed te hydrateren en te verzorgen. Hiervoor zijn verschillende crèmes te verkrijgen. Uw behandelaar geeft graag een persoonlijke advies welke crème het beste bij de huid past.
– Het is belangrijk om Omega3 voedingssupplementen te gebruiken, deze dragen bij aan gezonde lichaamsfuncties. Wij adviseren u de pure Omega3 olie van Eqology.

Prijs

LPG Endermologie losse behandeling € 80
Duur 40 min.
Kuur van 12 (normaal € 960) € 750

Verzorging tip

Shop