Over ons
Lash & Face Clinic is een ruime sfeervolle kliniek gelegen in het centrum van Rotterdam. De kliniek staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en kundigheid voor een betaalbare prijs en een vakkundig onderbouwd advies. U komt hier echt even helemaal tot rust. Even weg uit het hectische leven. In onze kliniek wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van merken zoals IMAGE Skincare en Mesoestetic.

Wie ben ik
Mijn naam is Fatma eigenaresse van de Lash & Face Clinic in Rotterdam. Na jarenlang ervaring als medical assistant dermatologie, waar mijn grote liefde voor de huid begon. Mag ik mijzelf gelukkig prijzen om mijn passie dagelijks te mogen uitvoeren. Elke huid die ik verbeterd zie, is voor mij een mijlpaal.

De producten van IMAGE Skincare, Mesoestetic sluiten aan bij mijn eigen visie. Deze merken gebruiken hoogwaardige werkstoffen die wetenschappelijk zijn onderzocht.

Nooit heb ik durven dromen om mijn eigen kliniek te starten. Door elke dag hard te werken en veel te leren ben ik nog lang niet waar ik wil zijn.

Ik streef namelijk naar perfectie, kwaliteit en de juiste kennis om u, als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Elk jaar probeer ik een opleiding/specialisatie af te ronden. Ondertussen heb ik 3 vakdiploma’s en een tiental certificaten op zak. Dit varieert van cosmetische ontspannende behandelingen tot aan cosmetisch-medische huid verbeterende behandelingen.

Geen behandeling bij mij in de kliniek is hetzelfde. U bent uniek. Daarom creëer ik een behandeling die afgestemd is op uw wensen en behoefte. Ik vind dat een bezoek aan mijn kliniek meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling. Samen kijken wij naar wie u bent als persoon en wat bij u past. Eerlijk advies staat voorop, indien ik denk dat uw huidconditie dusdanig groot is. Adviseer ik altijd om een dermatoloog te bezoeken. Kwaliteit en eerlijkheid is vanzelfsprekend.

Hopelijk zie ik u binnenkort bij de Lash & Face Clinic.