Wist u dat wij maar liefst 4 behandelkamers hebben? In elke behandelkamer behandelen wij verschillende indicaties gericht op het verbeteren van uw huidconditie. Wij hebben onze populaire, huidverbeterende behandelingen voor u ingedeeld per kamer, zodat u een exclusief kijkje kunt nemen in onze kliniek en kennis kunt maken met onze behandelingen.

 

Dermapen 4
Vandaag de dag is de Dermapen wereldwijd nog steeds het meest gebruikte Micro Needling systeem en met meer dan 1,6 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten. Door de komst van Dermapen 4 is er een nieuwe standaard gezet voor geavanceerde en innovatieve Micro Needling met ongeëvenaarde zekerheid en uitstekende resultaten.

Er zijn van de officiële Dermapen 4 veel goedkope kopieën op de markt. Wij hebben gekozen voor kwaliteit en dus voor de officiële Dermapen 4. Enkele verschillen met de goedkope kopieën zijn: De dermapen 4 heeft exclusieve gepatenteerde registraties, 16 naaldpatronen, hoogwaardige kwaliteit naalden (wat resulteert in een kortere hersteltijd), verstelbare naalddiepte, meerdere snelheden technologie en wetenschappelijk bewezen resultaten.

De Dermapen 4 maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. De prijs van een dermapen 4 behandeling voor het gehele gelaat is €150,-.

Chemische peeling
Wij beschikken over veel verschillende soorten chemische peelings, waardoor wij de mogelijkheid hebben om de peeling perfect aan te passen aan uw persoonlijke wensen en huidconditie.
Bij een chemische peeling wordt een zure vloeistof aangebracht op de huid. De hoge zuurgraad zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag afschilfert en de huid zich sneller gaat vernieuwen. Naast dat de peeling uit een bepaald zuur bestaat, bevat het ook verschillende enzymen en actieve werkstoffen. Het effect van de peeling wordt bepaald door de frequentie van de peeling. Het advies is om peelingen in kuurverband te ondergaan waarbij de peelings dan in sterkte worden opgebouwd. Na een peeling zal de huidstructuur zichtbaar verbeteren. De huid wordt glanzender, egaler en gladder. Acne wordt verminderd, tekenen van huidveroudering verminderen en pigmentvlekjes vervagen.

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd, waarna de peeling wordt aangebracht. De peeling kan een brandend, tintelend, prikkelend of jeukend gevoel geven. Dit gevoel is normaal en trekt weer weg zodra de peeling van de huid wordt verwijderd of geneutraliseerd. Na het afnemen van de peeling worden er verzorgende producten aangebracht. Na de behandeling heeft de huid een roze/rode kleur, dit trekt dezelfde dag nog bij. De dagen na de peeling kan de huid licht gaan schilferen. De prijs van een chemische peeling is al vanaf €85,-.

Carboxy therapie
Carboxy therapie is een vorm van zuurstoftherapie die wij effectief inzetten bij de behandeling van donkere kringen, donkere verkleuring van de bovenoogleden en fijne lijntjes. De zuurstof activeert de celstofwisseling en verbeterd het energieniveau in onze cellen waardoor de doorbloeding wordt verbeterd. Dit zorgt voor collageen aanmaak en een verbetering van het huidvolume.

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en huidskleur. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig, welke om de twee weken kan worden uitgevoerd. Een behandeling kost €80,-.

Cosmelan
De Cosmelan behandeling is een revolutionaire behandeling tegen pigmentvlekken met verbluffend resultaat. Wij bieden u als één van de weinige salons in Nederland de wereldberoemde Cosmelan behandeling aan die met goed resultaat veel voorkomende pigmentproblemen van de huid behandelt. Cosmelan is ontwikkeld door een plastisch chirurg in Venezuela die een oplossing zocht voor huidbeschadiging die is veroorzaakt door de zon en pigmentproblematiek.

Deze behandeling biedt niet alleen voordelen ten behoeve van de algehele huidconditie, maar kan ook het gehele jaar door worden ingezet, is geschikt voor alle huidtypen, geeft een jongere uitstraling aan uw huid en is veilig inzetbaar. De prijs van een Cosmelan behandeling bedraagt €650,-. Deze prijs is inclusief gratis thuisproducten ter waarde van maar liefst €335,-!

Dermamelan Intimate
Met trots mogen wij u de Dermamelan Intimate aanbieden, dit is de langverwachte professionele topische oplossing voor gynaecologisch-esthetische problemen zoals hyperpigmentatie en veroudering rondom de intieme zones. De ideale behandeling voor mensen die veroudering ervaren waardoor hyperpigmentatie en verslapping ontstaat. Voor vrouwen die pas moeder zijn geworden of menopausale vrouwen of hyperpigmentatie die is ontstaan door vele wax sessies. Al deze problemen rondom de intieme zone kunnen nu eindelijk verholpen worden. Het succes zit in de dubbele werking, namelijk corrigeren, pigment reguleren en anti-aging. De prijs is afhankelijk van het behandelgebied.

Hydro Glow infusion
De Hydro Glow infusion is de ideale behandeling om uw huid een boost te geven en te laten stralen.
Een unieke combinatie van een krachtige vacuüm-dermabrasie middels een speciaal gepatenteerde kop zorgt voor het gelijktijdig diep insluizen van een peelend serum met glycolzuur, melkzuur, salicylzuur, groene thee, vitamine E en B5. Door de vacuümdruk in combinatie met het serum worden de poriën diep en intensief gereinigd en worden dode huidcellen en huidonzuiverheden weggezogen. Daarna volgt een zachte vacuüm-massage waarbij gelijktijdig speciale serums worden ingesluisd die de huid voeden, hydrateren en beschermen. De behandeling wordt afgesloten met een masker en een SPF. De prijs voor deze behandeling is slechts €99,-.

Oxygeneo
De oxygeneo is een perfecte behandeling om uw huid een mooie en frisse uitstraling te geven. Het is een combinatiebehandeling waarbij de dode huidcellen worden verwijderd door middel van een exfoliant, anti-aging werkstoffen worden ingesluisd en de zuurstofvoorziening van de huid van binnenuit wordt verhoogd. Hierdoor krijgt de huid meer volume en voelt de huid zachter en gladder aan. Het masker met daaronder een serum zorgt tevens voor een enorme vochtboost, daarom ook ideaal voor een vochtarme huid. De behandeling kost slechts €99,-.

Laesies verwijderen
Wij verwijderen ook goedaardige laesies zoals kersenwratjes, steelwratjes, ouderdomswratjes, gerstekorrels of pigmentvlekken. Dit doen wij door middel van de Cryopen of Zapper. Dit zijn hele plaatselijke behandelingen, waarbij de omliggende huid met rust wordt gelaten. De laesie wordt verhit of bevroren waardoor deze afsterft. Afhankelijk van de indicatie kiezen wij samen de beste behandeling voor uw huidaandoening. De prijs is afhankelijk van de indicatie.