Wist u dat wij maar liefst 4 behandelkamers hebben? In elke behandelkamer behandelen wij verschillende indicaties gericht op het verbeteren van uw huidconditie. Wij hebben onze populaire, huidverbeterende behandelingen voor u ingedeeld per kamer, zodat u een exclusief kijkje kunt nemen in onze kliniek en kennis kunt maken met onze behandelingen.

LPG endermologie
Na 30 jaar expertise en wetenschappelijk onderzoek heeft LPG® een 100 % natuurlijke behandeling ontwikkeld die de slapende cellulaire activiteit in onze huid opnieuw activeert om te strijden tegen alle onesthetische tekenen zoals rimpels, een verslapte huid, hardnekkige rondingen en cellulite.

De mechanische stimulatie, ook wel endermologie genoemd, stimuleert onderhuidse cellen om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de precisie van het apparaat kunnen er heel gericht bepaalde gebieden worden behandeld. Bovendien zorgt de aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid. Een endermologie behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. Zo kunt u zonder operatie snel en blijvend vet verliezen. Wij kunnen zowel uw gelaat als lichaam behandelen en kunnen specifieke probleemzone ’s aanpakken, afhankelijk van uw wensen.

Een gezonde huid en een gezond lichaam heeft natuurlijk ook alles te maken met leefstijl. Zo kunnen voedingssupplementen zoals Omega-3 en vitaminen de behandeling ondersteunen. Wij geven u dan ook graag een compleet advies en bespreken uitgebreid uw wensen voordat we de behandeling starten. We hebben nu een hele leuke introductieprijs van 10+2 behandelingen gratis! Deze kuur kost nu slechts €750,- (normaalprijs €960,-).