ik heb bij Lashes & Faces Clinic een paar keer een behandeling gedaan, en ik kan oprecht zeggen dat de behandelingen met zoveel liefde en kennis worden gegeven. Je voelt je thuis en de behandelingen worden gegeven door zo een lieve warme vrouw. Ook heb ik van alles geprobeerd om mijn huid te verbeteren en niks heeft echt geholpen, maar ik kan oprecht zeggen sinds ik behandelingen hier doe is mijn huid echt vooruit gegaan. Daarvoor wil ik Lashes & Faces Clinic erg bedanken!

Cloe jayloisBlogger

Fatma! I love the pumpkin peeling. Dit is echt mijn nieuwe fave. Je weet precies wat mijn huid nodig heeft in elke periode. I love itt het voelt ook zo lekker strak aan. Your expertise is LIFE! Thank you voor de perfecte service always!

Selma OmariBlogger

Enorm te vrede met mijn behandelingen bij lashandfaceclinic. Na mijn eerste behandeling zag ik al gelijk verschil! Dat motiveerde mij om vaker terug te komen voor een behandeling.

Na het nemen van een huidanalyse kreeg ik het resultaat dat ik een erg droge huid had. Dit merkte ik ook al best vaak en ik vond dit erg storend. Er werd mij verteld dat de hydrafacial goed zou passen bij mijn huid en dit was ook zeker het geval. Sinds de behandelingen ziet mijn gezicht er stralend en gezond uit.

(meer…)

Nada MerrachiBlogger

Nog nooit ben ik zo tevreden geweest over een gezichtsbehandeling! Mijn huid heeft zijn natuurlijke glow terug, en heb minder last van grove poriën. Ik ben na deze behandeling zeker je vaste klant! xxx Sarah

Sarah KalaiBridalstylist

Beste Fatma,

Ik had vorige week de dermapen behandeling gehad en wat is mijn gezicht super zacht geworden. Het is egaler geworden. Ik kijk elke dag verbaasd in de spiegel. Ik heb het gezegd en blijf het zeggen…jij bent en blijft mijn maandelijkse routine. Jij doet je werk echt met je hart. Moge allah jouw gayr verdubbelen en je harde werken belonen. Veel liefst Hajar uit Amsterdam. Degene die niet graag reist maar toch voor jouw komt.

 

HajarKlant

Littekens van jeugdpuistjes, gevoelige huid, pigment vlekken, het perfectionistische beeld van vrouwen op Instagram. Het zijn allemaal redenen geweest om voor mij een bezoekje te brengen aan een dermatoloog. Ik ben dan ook op advies van de dokter en vrienden naar een paar geweest. Maar bij geen een heb ik vooruitgang gezien. Toen ik Fatma leerde kennen door een opdracht om haar salon te fotograferen. Zag ik hoe veel kennis ze wist en hoe veel tips en informatie ze aan haar klanten gaf. Ik kon dan ook meteen iemand voor de behandeling en na de behandeling zien.

(meer…)

Ezgi UsluCommunication & Multimedia Designer