Met de skinboosters van RRS-inject® wordt de huid voorzien van natuurlijk hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren. Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste redenen dat onze huid veroudert. Verlies van stevigheid en rimpels zijn hier de eerste symptomen van. Met behulp van RRS-inject® kan er nieuw hyaluronzuur worden toegevoegd waardoor de celgeneratie opnieuw wordt gestimuleerd, gerepareerd, gevoed en opgevuld. Skinboosters zijn geschikt voor uw gezicht, hals en decolleté, lichaam en haar.

RRS® HA INJECTABLE | SKINBOOSTER

RS® HA Injectable is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté die voor iedereen geschikt is, in het bijzonder voor droge, arme huid, rokershuid en huid met zonneschade. RRS® HA Injectable bevat 30 mg/5ml hyaluronzuur met een voedend complex van maar liefst 72 actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, aminozuren en vetzuren. Het voedt cellen, regenereert de huid en stimuleert de huid tot herstel. Het hyaluronzuur hydrateert, geeft volume, verbetert de teint en laat de huid weer stralen.

3-6 sessies om de 10-14 dagen
Onderhoud: herhaal protocol na 6-8 maanden of 6 weken voor een losse behandeling.

Indicaties
  • Dehydratie van de huid
  • Tekenen van huidveroudering
  • Vale huid
  • Rokershuid
  • Fijne lijntjes

VRAGEN

Wat is het verschil tussen een filler en een skinbooster?

Met een filler zorg je voor volumeverlies, opvullen van diepe rimpels en verbeteren van de contouren in het gelaat. Aldus wordt het doormiddel van een filler opgevuld en hersteld. Net als een filler, is een skinbooster een hyaluronzuur. Enkel wordt dit minder diep geïnjecteerd in het gelaat. Een skinbooster is meer bedoeld om de huidstructuur te verbeteren en de conditie van de huid een boost te geven. Bij een filler staat de volumetoename centraal en bij Skinbooster slechts een kleine rol en juist huidverbetering centraal. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, zorgt voor hydratatie, verbeterd de conditie van de huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien

Hoe ziet een Skinbooster behandeling eruit?

Nadat we het intake formulier hebben doorgenomen, gaan we vervolgens u huid reinigen. Daarna zal de behandeling van start gaan. De skinbooster brengen we in door middel van de Intradermale injector. Dit is de meest comfortabele en kwalitatieve manier om skinboosters in de huid te brengen. De behandeling geeft een licht scherp gevoel, maar wordt niet als pijnlijk ervaren. De behandeling duurt ongeveer een half uur.

RRS HA EYES | SKINBOOSTER

RRS® HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen die vochtwallen (“puffy eyes”), donkere kringen en fijne lijntjes rond de ogen vermindert en de oogcontouren verbetert. De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren (zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem), antioxidanten, vitaminen en mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening effect’ hebben door pigmentvorming te onderdrukken.

Gemiddeld 4-6 sessies 1 sessie per 10-14 dagen
Onderhoud: herhaal protocol na 6-8 maanden

Indicaties
  • Verbeteren van de oogcontouren
  • Oppervlakkige rimpels rond de ogen
  • Vochtwallen (‘puffy eyes’)
  • Donkere kringen onder de ogen
  • Vermoeide blik
Product

Actieve werking RRS® HA Eyes:

Bevordering afvoer overtollig lymfevocht
(Als lokaal diureticum) bevordering afwatering door de nieren
Bevordering doorbloeding
Verbetering spanning en permeabiliteit vaatwand
Bevordering afbraak vet
Afremming pigmentaanmaak
Maakt de huid onder de ogen lichter

Prijs

RRS HA INJECTABLE | SKINBOOSTER

p.b. € 99,00
RRS HA EYES | SKINBOOSTER p.b. € 99,00