Wat is rug facial?
Een rug facial is een reinigende behandeling speciaal voor de rug. Gedurende de behandeling wordt de huid op de rug gereinigd en wordt er een chemische peeling aangebracht.
Een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat, waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen te produceren. De huid gaat zich nu sneller vernieuwen, waardoor oneffenheden verminderen. Een chemische peeling maakt de huid gladder en egaler.

Welke indicaties kunnen er behandeld worden?

  • Acne
  • Oppervlakkige acne littekens
  • Onzuiverheden

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Afhankelijk van de indicatie en de intensiteit van de peeling zijn vaak meerdere behandelingen nodig om zichtbare resultaten te behalen. Ongeveer 3-5 behandelingen met tussenpozen van 4 weken wordt aangeraden.

Welke chemische peeling is geschikt voor mijn huid?
Een chemische peeling is geschikt voor ieder huidtype, van een vette tot een gevoelige huid. De intensiteit en het soort peeling wordt afgestemd op de behoeften van de huid en uw persoonlijke wensen. De chemische peelings die wij toepassen zijn glycolzuur, melkzuur, salicylzuur, amandelzuur en trichloorazijnzuur (TCA). Ook hebben wij peelings die meerdere zuren combineren zoals de Jessner peeling.

Prijs

Rug Facial (vanaf zonder peeling) € 85
Duur 40 min.
Rug Facial (inclusief peeling) € 150

Verzorging tip

Shop