Hoe wordt striae behandeld?
Striae wordt behandeld door middel van de Fractional laser. De energie die de Fractional laser produceert dringt door tot de diepere huidlagen en geeft hier zijn warmte af. Het weefsel gaat coaguleren waardoor het oude weefsel wordt opgeruimd en er nieuw, gezond weefsel voor in de plaats komt. Hierbij wordt ook de elastine- en collageenaanmaak gestimuleerd waardoor scheurtjes en schade in de huid wordt hersteld.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Afhankelijk van de klacht, de huidconditie en de behandellocatie zijn meerder behandelingen nodig om het beoogde resultaat te behalen. Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig met tussenpozen van 4 weken. Het effect van de Fractional laserbehandeling werkt nog tot 3 maanden na de behandeling door, waardoor je niet direct na de behandeling al resultaat ziet.

Tips en adviezen
– Na de behandeling is de huid rood en wat gezwollen, dit kan nog enkele dagen tot een week aanhouden.
– De huid kan na de behandeling nog enkele dagen gevoelig en branderig aanvoelen
– Vermijd de eerste 48 uur na uw behandeling warmtebronnen zoals sauna, zonnebank, heet douchen en intensief sporten.
– Het is noodzakelijk om minimaal 6 weken voor de eerste sessie en tussen de sessies door geen gebruik te maken van de zonnebank en blootstelling aan de zon te vermijden
– Mocht de huid in contact komen met de zon is het essentieel om de huid te beschermen met een zonnebrandcrème met minimaal SPF30.

Prijs

Per zone (10 striae) € 110
Duur 40 min.
Kuur van 3 € 300

Verzorging tip

Shop