Veelgestelde vragen

U kunt snel en gemakkelijk zelf een afspraak inplannen via onze website door het kopje booking aan te klikken. Hier kunt u vervolgens de gewenste behandeling inplannen en een dag en tijd na keuze selecteren.
Het kan natuurlijk voorkomen dat u onverhoopt toch niet kan. U kunt uw afspraak telefonisch verzetten na een ander moment binnen 30 dagen met behoud van uw aanbetaling. Wanneer u de afspraak wilt verzetten na een later tijdstip of wilt annuleren vervalt de gehele aanbetaling.
Ja, onze acne/acne litteken behandelingen worden vergoed door uw aanvullende verzekering. Neem contact op met uw verzekeraar om te controleren hoeveel uw jaarlijkse vergoeding bedraagt.
Ja, de kliniek is in het centrum van Rotterdam gelegen, waardoor het goed bereikbaar is met zowel de auto als openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de nabije omgeving.
We willen een unieke thuis ervaring creëren waarin u zich prettig en welkom kan voelen. U kunt gebruik maken van de wegwerp sloffen die voor u klaar liggen bij binnenkomst. Wij heten u van harte welkom in onze ruime en sfeervolle kliniek waar u even helemaal tot rust kan komen en de hectiek van het dagelijkse leven even kunt vergeten.
Tijdens uw behandeling doen wij ons uiterste best om uw huidconditie te verbeteren en ervoor te zorgen dat u het resultaat behaald dat u voor ogen heeft. Echter is het belangrijk dat ook u meewerkt aan dit resultaat. Dit kunt u doen door de juiste producten voor thuis te gebruiken. Deze producten adviseren wij u graag, zodat u zeker weet dat u de juiste producten gebruikt aangepast op uw huid.
Door producten te gebruiken aangepast op uw huid werkt u mee aan een optimale huidconditie. Hoe beter de huidconditie is hoe beter de resultaten van uw behandeling zullen zijn. Gebruikt u producten die niet bij uw huid passen dan kan dit ervoor zorgen dat uw huidprobleem in stand gehouden wordt en kan niet het maximale resultaat uit een behandeling behaald worden.
Wij kunnen u voorzien van een volledig advies voor thuis producten aangepast op uw huid, deze producten kunt u aanschaffen in onze kliniek. Wij werken met de producten van IMAGE en Mesoestetic waardoor wij voor iedere huid geschikte producten hebben. De producten bevatten hoogwaardige werkstoffen die wetenschappelijk zijn onderzocht, waardoor deze producten perfect aansluiten op onze behandelingen.
Bij een behandeling op advies wordt er gekeken naar uw wensen en behoeften en in kaart gebracht wat u zou willen verbeteren aan de huid. Er kan een huidanalyse gemaakt worden waarbij een goed beeld wordt geschetst van uw huid. Hierna kan de behandelaar u voorzien van het beste advies aangepast op uw huidconditie. De behandeling wordt hier volledig op afgestemd.
De prijs van een behandeling op advies is afhankelijk van welke behandeling er wordt uitgevoerd. De prijzen per behandeling zijn terug te vinden onder het kopje tarieven op onze website.
Een laser werkt heel gecontroleerd en doelgericht en is hierdoor veilig in te zetten voor verschillende indicaties. Het licht van de laser wordt enkel geabsorbeerd door het doelwit dat u wilt laten behandelen. De rest van de huidstructuren laat de laser met rust. Wij werken alleen met FDA goedgekeurde apparaten, waardoor onze apparaten aan de strenge eisen voldoen.
Een laser heeft 1 golflengte waardoor de laser maar op 1 doelwit in de huid reageert. Dit doelwit kan bijvoorbeeld het pigment in het haarzakje zijn bij laser ontharen. IPL bestaat uit een lichtspectrum van meerdere golflengtes bij elkaar waardoor het licht kan reageren op meerdere doelwitten in de huid. Een behandeling met een laser is dus zeer effectief, omdat er geen energie verloren gaat en alle energie kan worden afgegeven aan het doelwit.
Na de behandeling is de huid aan het herstellen waardoor die extra kwetsbaar is voor de zon. Wij adviseren om de huid altijd te beschermen door middel van een hoge beschermingsfactor. (overmatige) blootstelling aan de zon en gebruik van de zonnebank wordt afgeraden gedurende alle laserbehandelingen.
Na de laserbehandeling kan de huid rood kleuren, kunnen er rode puntjes ontstaan en kan er lichte zwelling optreden. De huid kan de dagen na de behandeling gevoelig zijn en wat geïrriteerd aanvoelen. Na de fractionele laser kan er een raster patroon zichtbaar zijn op de huid. De huid zal binnen een aantal dagen tot 2 weken volledig hersteld zijn.
Een (chemische) peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf gaat vernieuwen, doordat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Doordat de huid zich nu enorm snel vernieuwt kan de huidstructuur fijner worden en fijne lijntjes, acne (littekens) en pigmentvlekjes verminderen. Na genezing voelt uw huid gladder aan en ziet uw huid er egaler uit.
Wij maken gebruik van verschillende soorten (chemische) peelings, waardoor we veel verschillende indicaties hiermee kunnen behandelen. Een peeling is geschikt voor bijna iedereen, omdat het zo breed inzetbaar is. Onze behandelaars kunnen u adviseren welke peeling het meest geschikt is voor uw huid.
Na de peeling ontstaat er een rode kleur op de huid. Afhankelijk van de peeling trekt dit binnen een aantal uren tot dagen weg. De huid kan na een aantal dagen na de behandeling gaan vervellen en hierdoor wat gaan jeuken. Dit is een normaal proces en slechts tijdelijk.